به گزارش بورس تابناک، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بین المللی محصولات پارس (شپارس) با حضور ۷۴ درصد سهامداران، نماینده سازمان بورس، نماینده موسسه حسابرسی و بازرس قانونی و ناظرین به ریاست آقای قاسملو به صورت حضوری و آنلاین برگزار گردید، آقای بغدادی مدیرعامل شرکت گزارشی از فعالیت شرکت در خصوص سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ به صورت زیر ارائه دادند:
جایگاه شپارس در صنعت کجاست؟
شرکت در صنعت مواد شوینده فعالیت میکند و جزو ۷ شرکت برتر تولید کننده انواع پودر لباسشویی میباشد. سهم محصولات این شرکت از کل بازار داخلی و صادرات به صورت زیر میباشد:
فن آوری مورد استفاده در کلیه بخشهای کارخانه در مقایسه با رقبای داخلی از دستگاههای مدرنتر با صرفه جویی انرژی بیشتر و اتوماسیون بالاتری بورخوردار میباشد. در سطح جهانی نیز این کارخانه به دلیل استفاده از آخرین تکنولوژی موجود در تولید پودر لباسشویی، سدیم سیلیکات و سولفورنیک اسید از وضعیت مطلوب و قابل قبولی برخوردار است.
عملکرد مالی شپارس چگونه بوده است؟
درآمدهای عملیاتی شرکت نسبت به سال مالی قبل ۴۳ درصد رشد داشته است. هزینههای مالی شرکت نیز ۳ درصد افزایش داشته است.
برنامهها آینده شپارس چیست؟
در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی توسط نماینده موسسه حسابرسی و خدمات مالی کوشا منش قرائت گردید و در خصوص بند ۴ در رابطه با اجرای استانداردهای حسابداری، انعکاس سرمایه گذاریهای ۴۸ درصد از سهام شرکت مدبران کوشای ایرانیان و ۱۷ درصد از سهام شرکت تدبیر انرژی آذر در صورتهای مالی به روش ارزش ویژه عنوان شد: تا سال قبل شرکت مدبران زیان انباشته داشته و آثاری نداشته است لذا با توجه به سود رسیدن این شرکت باید با ارزش ویژه محاسبه میشد. محدودیت شرکت اختلاف سال مالی بوده و با توجه به این که سال مالی مدبران ۲۹ اسفند بوده این امکان میسر نشده است. سال آینده این مضوع رفع خواهد شد.
سوالات مطرح شده در مجمع:
علت کاهش تولید و فروش مقداری شرکت در سال مالی مورد گزارش چه بود است؟ در سال قبل به دلیل کرونا شرکت تولید خود را افزایش داد و در سال مالی مورد گزارش به دلیل فروکش کردن کرونا تولید شرکت کاهش یافت. مورد دیگر مربوط به قدرت خرید خریداران میباشد که کاهش یافته است.
محل مصرف تسهیلات اخذ شده در سال مالی مورد گزارش به چه صورت بوده است؟ تسهیلات شرکت صرف خرید مواد اولیه میشود و به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه شرکت تسهیلات بیشتری را دریافت کرده است.
علت منفی شدن جریان نقدی چیست؟ این موضوع عمدتا مربوط به کاهش، افزایش دریافتنیهای عملیاتی و موجودی مواد و کالا بود است که صرف خرید مواد اولیه شده است.
در انتها به ازای هر سهم ۱۰۸ ریال سود معادل ۲۰ درصد سود کل تقسیم گردید، موسسه حسابرسی و خدمات مالی کوشا منش به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه حسابرسی ارقام نگر به عنوان بازرس علی البدل انتخاب گردید.